Bels bv

we sell the best and repair the rest

Bels bv uit Antwerpen is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw gas condensatie cv ketels, zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. U kan beroep op ons doen voor de herstelling of vervanging van uw oud toestel of voor de plaatsing van een nieuw toestel bij renovatie of nieuwbouw. Tegen een eerlijke prijs zorgen wij voor een zuinige installatie met een piekfijne afwerking, volgens de geldende ecologische en wettelijke normen. U wint dus twee keer.
Als Viessmann Service+ partner beschikken wij over de nodige certificaten, waaronder CERGA en RESCERT attesten.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van gasketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
  • ANTWERPEN
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - ANTWERPEN
> Meer
  • Vervanging bestaande installatie
  • ANTWERPEN
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - ANTWERPEN
> Meer
  • Vervanging bestaande installatie
  • DEURNE
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - DEURNE
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies
P

Installatie en herstelling zonnepanelen

Met fotovoltaische zonnepanelen produceert u gratis elektriciteit. Het systeem omvat steeds een omvormer, en kan uitgebreid worden met een thuisbatterij. Met onze ervaring als installateur raden wij zonnepanelen aan wanneer u een warmtepomp heeft.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

Bels bv, we sell the best and repair the rest.

Bels bv uit Antwerpen is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, zonnepanelen, zonneboilers en ventilatie.

U kan beroep op ons doen voor de herstelling of vervanging van (onderdelen) van uw oud toestel of voor de plaatsing van een volledig nieuw toestel bij renovatie of nieuwbouw.

Viessmann Service+ partner

Tegen een eerlijke prijs zorgen wij voor een zuinige installatie met een piekfijne afwerking, volgens de geldende ecologische en wettelijke normen. U wint dus twee keer.

Als Viessmann Service+ partner beschikken wij over de nodige certificaten, waaronder CERGA en RESCERT attesten. Ook volgen wij regelmatig opleidingen in de nieuwste technieken.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de driehoek tussen Antwerpen, Turnhout en Mechelen: 
Brecht, Edegem, Kapellen, Brasschaat, Zoersel, Schilde, Merksem, Schoten, 's-Gravenwezel, Westmalle en Sint-Lenaarts.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend werkbezoek aan huis.