Bels bv

we sell the best and repair the rest

Bels bv uit Antwerpen is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw gas condensatie cv ketels, zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. U kan beroep op ons doen voor de herstelling of vervanging van uw oud toestel of voor de plaatsing van een nieuw toestel bij renovatie of nieuwbouw. Tegen een eerlijke prijs zorgen wij voor een zuinige installatie met een piekfijne afwerking, volgens de geldende ecologische en wettelijke normen. U wint dus twee keer.
Als Viessmann Service+ partner beschikken wij over de nodige certificaten, waaronder CERGA en RESCERT attesten.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Een nieuwe efficiënte oplossing aan een vast maandelijks bedrag

Viessmann Finance is een toegankelijke oplossing voor het financieren van een nieuw en efficient systeem voor verwarming of energie-opwekking zoals zonnepanelen en een thuisbatterij.

Offerte aanvragen

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van gasketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
  • ANTWERPEN
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - ANTWERPEN
> Meer
  • Vervanging bestaande installatie
  • ANTWERPEN
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - ANTWERPEN
> Meer
  • Vervanging bestaande installatie
  • DEURNE
Bels bv - Vervanging bestaande installatie - DEURNE
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

Bels bv, we sell the best and repair the rest.

Bels bv uit Antwerpen is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, zonnepanelen, zonneboilers en ventilatie.

U kan beroep op ons doen voor de herstelling of vervanging van (onderdelen) van uw oud toestel of voor de plaatsing van een volledig nieuw toestel bij renovatie of nieuwbouw.

Viessmann Service+ partner

Tegen een eerlijke prijs zorgen wij voor een zuinige installatie met een piekfijne afwerking, volgens de geldende ecologische en wettelijke normen. U wint dus twee keer.

Als Viessmann Service+ partner beschikken wij over de nodige certificaten, waaronder CERGA en RESCERT attesten. Ook volgen wij regelmatig opleidingen in de nieuwste technieken.

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de driehoek tussen Antwerpen, Turnhout en Mechelen: 
Brecht, Edegem, Kapellen, Brasschaat, Zoersel, Schilde, Merksem, Schoten, 's-Gravenwezel, Westmalle en Sint-Lenaarts.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend werkbezoek aan huis.